Kontakt oss gjerne!

Team Skaperfest

MarieMarie
Leder

Marie

Leder

Marie

Marie har en bred studiebakgrunn innen industriell design, realfag- og teknologientreprenørskap og en cocktail av emner innen humanistiske fag. Hun jobbet i reisebyrå som backpackingspesialist i tre år før hun begynte i Technoport (nå Trondheim Tech Port) i 2016. Så nå vet du hvem du skal spørre om du planlegger en lengre reise. Marie har lidenskap for teknologi og innovasjon fordi det er der du finner løsningene til de problemene menneskene har skapt. Hun ser opp til psykolog og design-antropolog Anna Kirah på grunn av hennes tverrfaglige menneskesentrerte tilnærming til innovasjon og design. Da Marie var liten, var drømmen hennes å bli konditor. Vi er veldig glade for at Marie valgte å jobbe med teknologi og innovasjon istedenfor, og selvfølgelig for at hun fortsetter å bake på fritiden og tar med seg deilig kaker til resten av gjengen på kontoret.

Telefon
Marie
ElisaElisa
Potet

Elisa

Potet

Elisa

Elisa har bakgrunn fra fysioterapi med en bachelorgrad i fysioterapi, mastergrad i treningsfysiologi og tre års erfaring som fysioteraput i Italia før hun flyttet til Norge. Elisa startet sin Tech Port-reise med å jobbe frivillig og som freelancer for Technoport (nå Trondheim Tech Port) i 2017 før hun ble fast ansatt i 2019. Hun ledet planleggingen av Trondheim Tech Port-konferansen i 2022 som var en stor suksess (om vi kan si det selv). Hennes profesjonelle rollemodell er Leslie Knope fra tv-serien Parks and Recreation. I likhet med Leslie Knope er Elisa dreven i jobben sin: “Du får sjansen til å se framtiden utvikle seg i sanntid. Det er som å leve i en science fiction bok!”. Hvis Elisa skulle startet en teknologibedrift, hadde den utviklet løsninger for teleportering og hete “The Portal”. Definitivt som tatt ut av en science fiction bok! Vi håper denne nye verdenen ikke har retning, da Elisa ikke vet forskjellen på høyre og venstre.

Telefon
Elisa
KamillaKamilla
Vitensenteret

Kamilla

Vitensenteret

Kamilla

Telefon
Kamilla
HåkonHåkon
Teknisk produsent

Håkon

Teknisk produsent

Håkon

Håkon har 20 år med teknisk erfaring som lydprodusent fra livearrangementer, studioinnspilling, konserter, festivaler og konferanser - og har turnert verden rundt med HIGHASAKITE. Han begynte i Technoport (nå Trondheim Tech Port) i 2017 som teknisk produsent. Håkon drømte om å bli lydingeniør allerede da han var liten. Ettersom han digger å se ting utvikle seg, har teknologi og innovasjon alltid vært en lidenskap for han. På fritiden liker han å lage ting selv.

Telefon
Håkon

Våre partnere